Eli, Sabrina taas täällä vuorostaan kirjoittamassa :)

71.jpg

Evelyn oli kovin väsynyt puutarhan hoidosta, mikä olikin jo kasvanut aikalaisen suureksi. Hän päätti torkahtaa aurinkotuoliin, sillä talossa olikin kovin hiljaista: Kaksoset olivat lähteneet yliopistoon pois vanhempien silmistä tappelemasta.

72.jpg

Evelyn ei kuitenkaan ollut onnellinen. Hän kaipasi lapsiaan, ja halusi kovasti nähdä ja kuulla miten he voivat. Hänellä oli jopa ikävä kaksosten tappeluja o_O

73.jpg

Mutta onneksi hänellä oli edes Tatu seuranaan. Heillä olikin nykyään enemmän aikaa olla kahdestaan, ja viettää lemmenpäiviä ;)

74.jpg

Päiviä kitenkin kului, ja Evelyn oli edelleen huolissaan lapsistaan ( Tälläistä on se täysiveristen äitejen elämä :D ). Hän pelkäsi, että jokin oli pielessä. Hän ei kuitenkaan viitsinyt soittaa yliopistolle, koska sen hän oli tehnyt jo kerran, ja aina jokin ihan tuntematon henkilö vastasi puhelimeen.

75.jpg

Ruoka oli kuitenkin sellainen asia, joka sai aina Evelynin mielen paremmaksi. Tässäkin syödään herkullista lohta ( njam :D ) .

76.jpg

Evelyn vietti niin paljon aikaa puutarhassa, että hän kylmettyi ihan harmaaksi. Tatu sanoi jatkuvasti, että se ei tee hyvää iholle, niin pitäisi olla talvivaatteet. Mitäs Tatu muka tietää naisten ihoista x"D

77.jpg

Äkkiä talossa kuitenkin tapahtui yllättävä käänne. Fiona on palannut yliopistolta kesken kaiken!?! Mutta miksi ihmeessä ;o ?

78.jpg

Mitä!?! Joku Poikako? No kivat Fionalle... " Kuule Moritz, kävin ostamassa tänään uusia meikkejä. Mennäänkö tonne makkariin vähän katsomaan, että millaisia ne ovat? " Fiona kysyi salaperäinen ilme kasvoillaan.

79.jpg

Vai että tälläisiä meikkejä, no kuitenkin. Mitähän tästäkin seuraa? No, toivotaan parasta ^^

710.jpg

No nän siinä sitten taisi käydä... " Mitähän Moritz sanoo, jos niitä lapsia on tulossa... " Fiona mietti huolestuneena, ja ei oikein tiennyt, että pitäisikö murehtia häntä, Moritzia vai lapsia?

711.jpg

Ei kuitenkaan mennyt kauaa, niin asia varmistui. Fiona oli entistäkin huolestuneempi, sillä hän tiesi, että Moritzille pitäisi kertoa ennemmin tai myöhemmin. Hän ei vain oikein tiennyt, miten sen tekisi. Ehkä hän huomaisi itse... Tai sitten... ( Huom, Fionalla muodonmuutos ^^ )

712.jpg

Evelyn päätti, että Fiona saisi itse hoitaa omat ongelmansa, olihan hän jo aikuinen. " Kyllä minä olin mielestäni neuvonut niitä käyttämään ehkäisyjä... " Hän nurisi itsekseen kylpyhuoneessa.

713.jpg

Fiona oli vihdoin keksinyt ratkaisun Moritzille kertomiseen: Hän kirjoitti sen sähköpostissa. Moritz kuitenkin vastasi, että hänellä olivat opiskelut kesken, ja hän ei lapsia halunnut. Fiona oli murtumaisillaan surusta, ja ajatteli, että jostain hänen lapsensa tarvitsisivat isän. Mutta kenet ja mistä?

714.jpg

Tatukaan ei ollut kovinkaan kiinnostunut seuraamaan lapsenlapsensa kehittymistä, vaan luki mielummin lehtiä.

715.jpg

Shákin peluun aikana oli paljon mahdollisuuksia keskustella kaikesta tapahtuneesta ja siitä mitä tulisi tapahtumaan. " Tatu rakas, oletko ihan varma, että Fiona tulee selviämään pienen lapsen kanssa yksin? " Evelyn kysyi hieman huoestuneena. " Kyllä hän selviää, onhan täällä kaksi kokenutta vanhempaa. " Tatu vastasi rauhoittelevasti.

717.jpg

Tatu vain buuaa jollekkin urheilialle. Ompas ystävällistä porukkaa ;>

718.jpg

Ja taas kerran se todetaan, odottavien äitien ruokahalu on kovinkin suuri.

719.jpg

Melko pian ruuan jälkeen vatsan asukki kuitenkin ilmoitteli tuloilla olostaan. Fiona vain ei näytä enään olevan onnellinen perheenlisästään.

720.jpg

Niimpä hän päätti elää, kuin mitään lasta ei olisikaan tuloillaan. Evelynin ja Tatun mielestä moinen oli typerää ja lapsellista.

721.jpg

Fionalla oli kuitenkin kummallinen olo, joten hän palasi sisälle lämpimään. Evelyn kuitenkin kannusti häntä olemaan hyvä äiti, ja hoiti puuttuvan isän osaa tässä ^^

722.jpg

Äkkiä Evelyn kuitenkin kavahti taaksepäin. Hän ei ollut enään ollenkaan onnellinen tapahtumasta, ihmekkös:

723.jpg

Fiona huusi kuin tuli hännän alla, sillä poltteet olivat kovia, ja Evelyn tiesi, miten kamalalle se tuntui. Hän juoki äkkiä auttamaan, mutta liian myöhään:

724.jpg

Pieni poika oli jo maailmassa! Fiona katsoi sitä tukivasti, ja päätti antaa sen nimeksi Ilary. " Hei Ilary, minä olen äitisi... " Fiona leperteli varoen. Äkkiä hän kiljaisi ja laski Ilaryn maahan. Mikä hätänä?!

725.jpg

Fionan maha pullahti taas, ja Fiona tunsi kivun taas alkavan. Nyt Tatukin oli ennättänyt paikalle, kun oli kuullut tyttärensä huudon.

726.jpg

Näin maailmaan saapui vielä James, jonka Fiona tälläkertaa piti sylissään. Molemmat pojat perivät isänsä mustat hiukset. Fiona oli siitä kovin pettynyt.

727.jpg

" Noniin Evelyn! Nyt meillä on 2 lapsenlasta, mikä meinaa sitä, että on taas kaksoset hoidettavana! " Tatu naurahti ju sulki Evelynin kuumaan ja tuliseen suudelmaan.

728.jpg

Fiona ei suostunut sallimaan kahta Moritzin näköistä poikaa, joiden isää ei ollut mailla halmeilla. Niimpä Evelyn sai taas kerran todistaa täysiverisen kotiäidillisyytensä.

729.jpg

Niimpä tässä näyttää olevan jonkinlainen vaihtokauppa, jonka kohteena näyttää olevan se, että Evelyn hoitaa Fionan kaksospojat, ja Fiona hoitaa Evekynin suuren puutarhan.

 

~

Tälläistä tälläkertaa. Toivotaan, että kelpasi ja kommentteja kiitos!