Terve, täällä on Sabrina ja Dina tällä kertaa 8) Sori, sori, SORI tää seittemän kuukauden tauko, nyt aletaan kirjottaa näitä osia yhessä ettei tuu näitä sekaannuksia (meillä on tässä yks ihan kamala juttu tapahtunu), ja nyt varotusten aika: Vilahtelijoita! Ehkä vähän rumaa tekstiä!

Peeäs. Kirjottaja vaihtuu Sab -> Dina sitten tossa jossain vaiheessa.

Tatusta oli tullut vanhuuden höperö, ja hän höpöttelikin kaikkea ihan hassua Lilalle :D

Fiona oli taas edellystynyt leikkimään kauneushoitajaa, ja laittelikin jo seuraavia romantiikan uhreja kauniiseen kuntoon ;)

Kaikki ei kuitenkaan mennyt edelleenkään tällä perheellä putkeen, rahan väärennys kone nimittäin syttyi palamaan, ja aiheutti kaikenlaista muuta sählinkiä...

Koulussa ei kuitenkaan menestytty edelleenkään ;// Ken toikin kotiin aika huonon todistuksen...

Pian oli kuitenkin kasvun aika, ja yliopisto elämä odottaa :D

Noh, eiväthän kaikki voi kasvaa onnellisesti... Kasvokuvaa Kenistä nyt ei ole...

Ja siinä on tämä kaunotar, Lila :)

Ja tälläisissä merkeissä lähdemmekin kohti yliopisto-elämää :D

 

Melkoisen pian teinien lähdettyä yliopistoon tuli hyvin inhottu vieras kylään...

... Nimittäin viikatemies. Se tuli kertomaan, että Tatun elämä oli lopussa.

"Ei, olen vielä liian nuori!" Tatu yritti, mutta turhaan.

Fiona ei oikein osannut muuta kuin itkeä, hänen molemmat vanhempansa olivat nyt kuolleet...

... Siispä takapihan hautausmaa täyttyi yhden haudan verran.

Yliopistossakaan kaikki ei mennyt niinkuin olisi pitänyt: James ja Ken sekosivat, ja Ilary ja Lila vain tyytyivät vilkuilemaan heitä ja hihittelemään keskenään heidän kustannuksillaan 8)

"Kuule Lila, sä voit varmaa vipata mulle parikymppii, ku oisin menos ostaa vähä mässyy...?" Ilary suostutteli. "Joo, tod. Hanki omat rahas!" Lila tiuskaisi takaisin.

Sori toi katto -.- James oli jo tavannut mieleisensä tytön, ja olikin iskenyt häneen silmänsä. Tyttö onkin varmaan jo kaikille tuttu, pari osaa taakseppäin niin sieltä Silva ;)

Taas toi katto... Ja portaatki viel!... Tunnelmat olivat kuitenkin nousuun päin, James huomasi, että Silva piti aikalailla samoista asioista kuin hän, ja pian hän pistikin jo vähän flirttiä peliin ;)...

... Ja näinhän se aina päättyy. Ja voi p*rkele toi katto taas!!! Sims ottaa aina ylempää noi kuvat kun pitäs mulla ;o

Bileet pystyssä näköjään :D

Rivoa tosiaan :__D ... Mitähän toikin jätkä oikee mietti juostessaa tonne alasti 8D Ken ei onneksi tuntunut siitä välittävän :D

En jaksa edes sanoa missä vika tässäkin kuvassa... Lila oli sairastunut flunssaan, aika pahaan sellaiseen tuosta yskinnästä päätellen ;)

Lila -kaunotaremme päätti vähän uudistaa tyyliään. Ruskeat hiukset, uusi meikki ja asuste tekisivät varmasti työnsä poikien suhteen ;)

Mistäs keittäjän tollainen ilme?..

Ah, James -rakkaamme on näköjään leikkinyt kokkia :D Aika oh s*it ilme Jamesilla :D

"Sulla ja Silvalla menee näköjään kovaa." Ilary virnuili. "Jooh, niin menee... Hän on niin ihana<3" James 1hQutteli takaisin. "Oletkos jo aikonut kosiakkin häntä?" Ilary kysyi. "Tjaa, pitäisikö jo?" James pohti. "Noh, ainakin uskoisi, että olet tosissasi. Tytöt ei välttämättä ota suhdetta niin vakavasti jos vain seurustellaan ja söpöillään." Ilary huomautti. Jamesista ideassa oli itua, niimpä hän...

... Huikkasi Silvan paikalle, ja kosi häntä :)... Sori toi katto taas... -.-

... Ja Silva tietenkin suostui :) Onnea tuoreelle kihlaparille ^^

Myöhemmin pääainetta valitessaan James sitten mietti, että miten ihanaa rakastuminen todella oli.

 

Lila ei näköjään ollut ainut, joka oli saanut osuudekseen joutua sairastamaan flunssaa. Aika läskin näkönen toi James tossa :_D Taustalla muuten hyvin selkeä (köhköh) kuva Jamesin uudesta kämpästä, hän nimittäin muutti pois sisarustensa luota.

Ehkä asiaan oli joku syykin? Hän nimittäin soitti Silvalle, ja pyysi häntä käymään.

Kyllä vain: Pariskunta päätti muuttaa yhteen! :D

Noh, vaikka yhdessä asuttiinkin ja heidän teki mieli vain kuherrella, oli opiskeltava, voivoi.

Silva oli onneksi taitava käsistään, ja taikoikin pöytään ruuaksi oikein herkullista kinkkuleipää :D

James jutteli usein äitinsä kanssa puhelimessa: " Joo, ei hätää, täällä paistaa aurinko, en siis palellu... Äh, miksi villapaita pitäisi laittaa päälle kesällä!?" Syvällistä...

Oli pakko ottaa tälläne 1hQutuskuva, eikös olekkin kaunis tuo meidän Silva ^^

Ah, sotkua! Sitä tässä talossa riitti niin, että Silva sai hajota moneen paikkaan samaan aikaan :D

Mutta, kuten olin aikaisemmin sanonut, Silva oli todella taitava käsistään :) Toi maalaa Jamesista muotokuvaa, eikös olekkin yhdennäköisyyttä ;D

Vaikka taloudessa olikin vain 2 henkilöä, soi puhelin ihan taukoamatta. Mitähän asiaa Lilallakin nyt oli?

Ruokapöytää ei näillä kahdella (jostain kumman syystä? ) ollut, varmaan koska ei oiken rahaa noi omistaneet...

Aah, johan alkoi löytyä yhdennäköisyyttä :) Silva näytti ainakin tyytyväiselle työhönsä :)

" Kuule James, maalasin sinusta juuri muotokuvan." Silva selitti innoissaan. James taas tyytyi vain hymyilemään ja ihailemaan rakkaansa kauniita kasvonpiirteitä.

Sori toi timantti... Pian kasvonpiirteitä kuitenkin ryhdyttiin tutkimaan vähän muissa merkeissä...

Silva oli aivan omissa maailmoissaan, se oli hänen eka kertansa, jota hän pohti yhä uudestaan ja uudestaan 8"))

James sen sijaan joutui nostamaan karismaansa, jos mieli pärjätä opinnoissan. Kaunis :D

O___________O ... James ei näköjään jaksanut mennä suihkuun asti, josta ei kylläkään seurattu ongelmitta...

... Sillä Silva oli nähnyt tilanteen, ja vaikka James ryntäsikin suoraan olohuoneeseen, ettei paljastuisi tului Silva luennoimaan perässä: " Oletko hullu, joku lehtori olisi sattumalta voinut juuri äsken tallustella ovesta sisään, ja sinä vain seisoisit siinä alastomana!?" " Joojoo, meen ens kerralla suihkuun..." James mutisi.

Ei Silva kuitenkaan kauaa jaksanut olla Jamesille vihainen, siispä mentiinkin sopimaan riita sohvalle muhinoinnin merkeissä.

Silvan alkaessa tehdä lopputyötä hänen päänsä oli ihan tyhjä, ja hän ei tiennyt mitä kirjoittaisi, tai sen mukaan miettisikään.

Kyllä se Silvan kirjoittaminen sitten lopulta lähti, ja Jameskin alkoi kirjoittaa esseetä pitääkseen palkkinsa korkealla.

Jossain kumman vaiheessa Silva oli kuitenkin onnistunut rikkomaan tietokoneen, niin Jamesin oli korjattava se...

... Kuitenkin huonoin seurauksin.

" Kulta, olethan sinä varmasti kunnossa sen sähköiskun jäljiltä?" Silva huolehti. "Juujuu, kaikki on ihan hyvin, olen vain suihkun tarpeessa." James vastasi.

Sillä aikaa, kun James oli suihkussa antoi Silva taas taiteellisuutensa näkyä maalauksissa.

Niin arki kuitenkin jatkui Rusenbergeillä.

 

James selitteli omituiselle lehmälle kierrätyksen saloja. "Tiedätkö, mä rakastan kierrätystä... Varsinkin kun toi Silva jaksaa kitistä siitä ilmastonmuutoksesta. Älä kerro sille!"

Ihme pihakokous täälläkin menossa (ja talvi tuli), kun pingviini selitti lumiukolle aikeistaan hypätä bussin alle ja siepata se (Pingviini 007). Salaperäinen laama taas kyyläsi Silvaa melko kummalliseen malliin... Outo paikka tää kampus...

Laama ei kuitenkaan kiehtonut Silvaa niin paljon kuin Pingviini 007 ja lumiukko. Hän antoi ukolle pienen kirurgisen toimenpiteen. Pään muokkauksen nimittäin.

Jamesilla oli suuri maailmantuska Silvan oudoista puuhista, mielihaluista (öö) ja ystävistä. James Rusenberg, aina murehtimassa.

"Älä sinä murehdi mistään lumiukoista. Se sulaa pois kun tulee kevät", Silva rauhoitteli Jamesia pian. "Juu juu... Mua vaan mietityttää että..." James mumisi. Tosiaan, suuri maailmantuska.

Jonkun pitäisi kieltää lailla Jamesien kokkaamisyritykset. Kolmas tulipalo taisi olla...

Samaan aikaan toisaalla Silva oli äärettömän huolissaan opintojensa jatkuvuudesta. Yksikään lehtori ei ollut tullut ahdistelemaan tätä opintojensa aikana. Sen oli pakko olla huono merkki!

Mutta eipä siinäkään mennyt kuin muutama päivä, kun joku lehtori tuli ahdistelemaan Silvaa ja oikein kunnolla. Nainenhan on suihkussa, haloo! Ei se nyt ole lenkille lähdössä!

Kummasti näitä ahdistelijoita alkaa kerääntyä.

Nehän tunkevat ihan iholle asti! Miksei Silva huomaa mitään?

Ilkeän rosvon varastaessa rakastettua kuntopyörää Silva pääsi unenpöpperöstään ja tajusi soittaa poliisin. James nukkui sikeää unta eikä kuullut mitään.

Rivo tappelu, vastakkain poliisi ja rosvo. Nehän on kummatkin naisia O_o

Karatepoliisi voitti faitin lopulta ja vei rosmon vankilaan :) Pyörää ei saatu takaisin, mutta korvaukset saatiin. Ei me mitään rahaa tarvita... Silva tienaa sen verran maalaushommistaan jo.

Seuraava aamu oli tärkeä päivä Jamesille - hän valmistui yliopistolta ja kasvoi aikuiseksi! Ihan kivan näköinen, tulee nättejä muksuja (jos on tullakseen, ellei jompikumpi noista ole sitten steriili).

Vähän ajan kuluttua sama virstanpylväs koitti Silvallekin, hän läpäisi opintonsa Jamesin tavoin ihan kirkkain arvosanoin (se paras mahdollinen!) ja oli nyt valmis lähtemään suvun taloon takaisin...

---

Se oli nyt siinä! Hähhää, jatkoa tuli niinkuin sanottiin ;P