Eli, nyt taas pitkästä aikaa jaksoin päivitellä tätäkin :) Toivon, että osa vastaa odotuksianne :D Mutta, eikun lukemaan :) VAROITUS: Tekstissä voi olla kirjoitusvirheitä, mutta koittakaa kestää ;)

81.jpg

Rusenbergin perhe oli kyllästynyt vanhaan taloonsa, joten he uudistivat sen. Näky oli ihana, kun uusi piha esitteli itseään ja taloaan asukkaille.

82.jpg

Fiona oli tyytyväinen uuden talon ulkomuotoon, ja menikin sisälle heti hoitamaan pikku Jamesia. Oikeasti lapset olivat hänestä ihania, ja hän mietti, että voisihan niitä joskus hankkia lisää...

83.jpg

" Moritz, oliko Fiona sinun ensimmäinen? " Evelyn kysyi Moritzilta suoraan. " Ööö... Oli. Kuinka niin? " Moritz vastasi kummissaan. " Mietin vain, kun et edes ole perheesi kanssa, ja et halua olla lastesi isä... " Fiona sanoi hiljaa, mutta katsoi kokoajan Moritzia tiukasti. " No en vain ole vielä valmis sitoutumaan... " Moritz sanoi vältellen. Fionasta moinen oli outoa. Olihan hänkin romanttiikkatavoitteinen, naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Ja nyt vielä isoäiti.

84.jpg

Fiona oli kuitenkin tietämätön näistä keskusteluista, sillä hän oli hoitamssa Ilarya. Hän oli jo kovin kiintynyt kaksosiin, ja halusi heidän parasta: " Vaikka Moritz ei haluakkaan asua täällä ja kasvattaa teitä, hän on silti isänne. Hänen täytyy ottaa teistä kuitenkin jonkun verran vastuuta! Pitäisihän hänen tajuta, että miten ihania te olette, ja kuinka teihin voikaan kiintyä! " Fiona jutteli Ilarille, jota kylläkin kiinnosti enemmän ruoka mitä äiti piti kädessään, kun äidin tylsät puheet. "

85.jpg

Fiona teki kuitenkin päätöksen: " Moritz kiltti, pidetään vähän hauskaa. Lupaan käyttää ehkäisyä! " Fiona aneli, ja katsoi Moritzia kinuvasti. Moritz katsoi Fionaa kummissaan, mutta vastasi: " Ehkä me vähän voitaisiin... On siitä edellisestä jo sen verran aikaa... " Fiona oli hypätä kattoon riemusta.

86.jpg

Ja niin sitä sitten mentiin. Mitähän Fionalla on mielessä? No, eiköhän se selviä meille ajallaan...

87.jpg

Evelyn oli huomannut, että Fiona ei ole ollut oma itsensä viimeaikoina. Hän päätti kertoa asiasta Moritzinne, varmuuden vuoksi: " Moritz, Fiona on käyttäytynyt oudisti viimeaikoina. EI ole syönyt eikä nukkunut kunnolla... " Moritz oli järkyttynyt kuulemastaan, ja päätti puhua Fionalle. Ei kuitenkaan ihan heti...

88.jpg

Evelyn olikin muuten oikeassa, mutta Fiona nukkui. Ei kuitenkaan varmaan sillätavalla, kun Evelyn oli tarkoittanut.

89.jpg

Tatukin oli huolissaan Fionasta ( En muuten tajuu et mistä toi yks on kakkuu bongannu 8D ) : " Fiona, painaako jokin mieltäsi? Et nuku enään kunnolla, ja nytkin syöt vain kakkua? Voit aina kertoa murheistasi minulle, olenhan sentään isäsi. " hän yritti. " Kiitti isä, tiedän että suhun voi aina luottaa. Ei minun mieltä mikään paina, mutta mietin vain, että olisiko kuitenkin kannattanut jatkaa opiskeleminen loppuun saakka... " Fiona vastasi, ja hiljeni sitten. Tatu katsoi tytärtään hieman huolissaan. Hän selvästikkin salasi jotain, mutta mitä?

810.jpg

Fiona päätti vielä kehitellä taitojaan. Vaikka hänellä ei olekkaan kunnon koulutus, voi hän silti maalailla aikansakuluksi. Hän halusi kuitenkin huippukokiksi, ja halusikin saada aikaan luovia ruokayhdistelmiä, sillä hänen mielikuvituksensa rajoja oli hankalaa löytää, ja harvoin niitä olikin testattu ;) Hän saikin rauhassa rentoutua maalaillessaan.

811.jpg

Evelynin syntymäpäivät olivat kuitenkin ovella, joten maalaaminen sai odottaa. Evelyn ei kuitenkaan löytänyt ovelta syntymäpäiviä, vaan Gabriellen ja Hansin! Hän oli valtavan onnellinen, kun tajusi, että he olivat muistaneet hänen syntärinsä. " Paljon onnea äiti! " Gabrielle toivotti hymyillen aika erikoisella tavalla. Hankisn onnitteli äitiään, ja sitten siirryttiinkin sisälle kakun luokse.

812.jpg

813.jpg

Evelyn mietti, että mitä toivoisi samalla, kun puhaltaisi kynttilät. Paikalla olivatkin katsomassa Tatu, Gabrielle ja Fiona. ( Huomaa muuten, että Tatulla on työasu, Gabriellella urheiluasu ja Fionalla alkkarit 8D ) Eli aikamoinen yhdistelmä :)

814.jpg

Kun kynttilät sitten oli puhallettu, ja toive täytetty, Evelyniä alkoi epäilyttää: " Entä jos Tatu pitää minua vanhuksena ja etsii jonkun muun? Ja kaiken lisäksi, nuoruus meni liian nopeasti! " Hän ajatteli, ja koitti salata pelkonsa, mutta huonosti. Sitten se tapahtui:

817.jpg

Evelyn vanheni... Hän juoksi heti peilin luo katsomaan, että miten kävi, ja nähdessään itsensä hän totesi: " Voi kauniit kasvoni! Mitä teille on tapahtunut!? " Hän katsoi itseään hetken, ja mietti, etttä olisi halunnut olla vielä nuori...

816.jpg

Evelyn ei kuitenkaan ollut ainut, joka pääsi pitämään synttäreitä. Ilary ja James kasvoivat heti perään ( Ei jaksettu ottaa molemmista kuvia, joten tässä näettekin Ilaryn ennen muodonmuutosta ;) ).

815.jpg

Evelyn muutti tyyliään " mummomaisemmaksi " , ja katsoi itseään peilistä, ja toivoi että hän kelpaisi vielä Tatulle.

818.jpg

Niin jatkui taas normaali arki Rusenbergin huvilassa. Evelyn aloitti eläkkeen ja siirtyikin kokkailujen pariin. Mitähän herkkua tässä ollaan laittamassa? ;)

819.jpg

Äkkiä Fionan maha pullahti huimiin mittoihin, ja Fionakin vaikutti yllättyneelle. " Se siis onnistui... Mitähän Moritz NYT sanoo!? " hän mietiskeli, ja koitti keksiä mitä sanoisi, sillä hän oli luvannut käyttää ehkäisyä, mutta näin sitten kävi...

820.jpg

Ilary katseli äitiään, kun hän mietiskeli. " Mitä tinä äiti mietit? " Ilary lässytti ja keinutteli itseään. Fiona hymyili vain Ilarylle.

821.jpg

Fiona koitti elää niinkuin mitään ei olisikaan tapahtumassa. Hän pyrki myös liikkumaa ulkona öisin, jottei sattuisi törmäämään Moritziin.

822.jpg

Evelynillä olikin nykyään niin tylsää, kun työtkin hän oli mennyt lopettamaan. Niimpä hänkin jatkoi puutarhansa parissa.

823.jpg

Vielä samana yönä Fionan maha pompahti uudestaan. Fionan ilmeestä nyt on vähän vaikea päätellä mielipidettä asiasta :P

824.jpg

" Fiona, nyt varsinkin kun olet viimeisilläsi saisit varoa ruuan polttamista, sillä palanut ruoka ei tee hyvää sinulle ja lapsellesi. " Tatu höpötti. Fiona vain mutisi, että " Joojoo isä, en oo enää mikään pikkupentu mikä ei tiedä omaa ja lastensa parasta... " Tatu katsoi Fionaa kuitenkin vielä pitkään aika tutkivasti. Hän ei voinut ymmärtää että miten hetkisitten vauvana ollut Fiona oli jo aikuinen äiti...

825.jpg

Fiona tykkäsi pelata korista, ja ehkä se onkin tullut hänelle raskauksien aikana tavaksi. Tälläkertaa hän kuitenkin pelasi erimielellä: Hän halusi kohentaa kuntoaan ja hänellä oli tylsää. " Pitää silti muistaa varoa Moritzia, sillä en juuri nyt halua mitään kamalaa riitaa... " hän mietti ääneen.

826.jpg

Oli taas kaunis päivä, ja siivoojakin oli hoitelemassa hommiaan, kun yläkerrasta alkoi kuulua kamalaa huutoa:

827.jpg

Oli Fionan synnytyksen aika! Taas kerran Rusenbergin taloon syntyisi lisää väkeä: " Tulkaaa joku hetiii auttamaaaaan!! " Fiona huusi niin kovaa kun kurkusta vain lähti.

828.jpg

Huuto kuului pitkin taloa, ja Ilary mietti leikkiesään, että mitä se äiti siellä kiljui. Hän oli kuitenkin liian  pieni ymmärtäisikseen sen kamalan tuskan, mitä Fiona tälläkin hetkellä kärsi...

829.jpg

Pian Fiona sai nähdä lapsensa, ja se oli... Poika! Fiona nimesi hänet Keniksi.

830.jpg

Tatu tuli juoksijalkaa yläkertaan ja otti Kenin Fionalta, joka aikoi pyöräyttää maailmaan vielä toisen lapsen!

831.jpg

Tälläkertaa tulija olikin ollut Fionan hartaasti toivoma tyttö! Fiona antoi tämän kaunotaren nimeksi Lila. Fiona oli ylpeä uusista lapsistaan ja veikin heidät heti nukkumaan kehtoihinsa.

832.jpg

Evelyn poltti ulkona lehtiä ja leikki, että tämä tuli paloi kaksosten syntymän kunniaksi. Samalla hän muisteli sitä, kun hän oli nuori ja kaksosten äiti...

833.jpg

Samana iltana kasvoivat myös talon vanhemmat kaksoset! Tässä onkin Ilary. Ei mikään lumoavin tapaus, sillä omistaa sammakkosilmät kuten Hans joskus aikoinaan...

834.jpg

Ja sitten James, josta eí muuten taidakkaan olla kauheasti kuvia... Hän on kyllä huomattavasti veljeään komeampi, ja ommistaa pisamat kuten moni muukin sukulaisensa.

835.jpg

Mutta eivät ne synttärit vielä siihen loppuneet! Tatukin oli kohdannut vanhenemisen ajankohdan. Hän mittaili kynttilöitä käsilläään, ja mietti mitä oli tulossa...

~

Jätänkin tämän tähän ihan teidän kiusaksenne ;) Seuraavassa osassa onkin tiedossa kaikenlaista ;) Ja kaikki saavat nähdä millainen Tatusta tuli ;)

Kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa mielipiteenne! Seuraavassa osassa tapaattekin jälleen Dinan.

- Sabrina ^^