Tuli vähän taukoa mutta hyvä että nyt pääset taas lukee sekoilua á la Rusenbergggggg...! Ja kukas kirjottaa? Dina täällä, moi. Sen verran että Sabrina hankkii Kaupunkikämpän (!!) tässä lähiaikoina... Ja Dina on onnellinen koska löysi erään tyypin kalenterista <3 Okei no, asiaan.

Ja SORI JOS on tylsä osa ei KUKAAN jaksa kirjottaa romaania yliopistosta, tack.

-----

61.jpg

Kukahan ihme tämä neiti on? Se on nuoreksi aikuiseksi kasvanut Fiona, koska pääsi yliopistolle. Isä jätti hänet yksin, mutta lupasi lähettää Hansin ja Gabriellen perässä.

62.jpg

Ensi töikseen Fiona laittoi vanhan romun stereon päälle ja alkoi rääkkäämään itseään toivoen laihtuvansa. Ei taida onnistua yliopiston ruoalla ^^

63.jpg

Tällaista se ruoka oli. Vanha mummo teki ruoat opiskelijoille...

64.jpg

65.jpg

Piristystä päivään toi tämä sekopää. Fiona mietti liittyisikö seuraan, mutta mietti vielä pääaineen valitsemista.

66.jpg

"Ei..." Fiona tuumasi ja meni tekemään mummolle pilan... Hän pisti palohälyttimen soimaan sytkärin avulla. Hyvä Fiona! ;D

67.jpg

Kauaa ei hupi kestänyt, sillä Fiona saatiin kiinni ja hänet patistettiin tekemään esseetä. Hän oli valinnut pääaineekseen filosofian (varmaankin) ja tähtäsi ravintola-alalle. Fionan elämäntoiveena oli päästä ravintolauran huipulle.

68.jpg

Ensimmäinen kosketus ihmisiin - tai eläimiin - oli tämän laaman kanssa. Fiona halusi huijata pikkulaaman porealtaaseen nähdäkseen hänet paremmin, mutta laama karkasi.

69.jpg

Ensimmäinen luento after the esseet alkoi juuri sopivasti. Fiona suuntasi luennolleen aiheena... No mitä nyt aiheena yleensä luennoilla on?

610.jpg

Läksyksi tuli pelata shakkia. Arvatkaa vain, huvittiko Fionaa? Ei, mutta päättäväisesti hän opiskeli logiikan kolmeen öö... tähteen?

611.jpg

( Sorry for the timantti ) Väsyneenä Fiona meni huoneeseensa - joka on melko ankea - ja rojahti samantien sänkyyn. Joku laama oli mennyt tekemään esseetä hänen huoneeseensa.

612.jpg

613.jpg

614.jpg

Yliopistovuosi meni nopeasti pelatessa flipperiflapperia, tanssiessa ja tietty opiskelussa.

615.jpg

Ainakin toisella opiskeluvuodella tuli hauskannäköisiä miehiä vastaan. Eräs, joka pureskeli hiuksiaan :D

616.jpg

"Ton mä otan miehekseni!" Fiona huudahti nähdessään _tämän_ näköisen miehen istumassa. Sillä on muuten laamatakki, kattokaa... O___O

617.jpg

"En sentään", sai Fiona sanotuksi rauhoituttuaan hieman. Hän sai jopa lettuja aamupalaksi.

618.jpg

"Moi mutsi... ai ootsä tulossa tänne? Et kyllä tule... Mitä, onks Hans ja Gabrielle jo niin isoja kohta? Nehän vois tulla opiskelemaan tänne", Fiona jutusteli äitinsä kanssa. Gabrielle ja Hans alkoivat olla kohta tarpeeksi isoja opiskelemaan täällä.

619.jpg

Viimeinen hetki ennen perheen kylään tuloa. Isä ei tosin ollut tulossa töiden takia, mikä suretti Fionaa kovasti. Hän piti isästään ja ihaili tätä, koska Fiona oli aina ollut iskän tyttö :)

620.jpg

"Rakas lapsi! Ihana nähdä, voi miten sä olet kasvanut... Miten on sujunut?" Kysely alkoi heti, kun äiti ja tytär halasivat. Ei hätää, myös Hans ja Gabrielle tulivat mukaan..

621.jpg

Fiona opetti Gabriellelle kaikkea tärkeää yliopistoelämästä. Hän kertoi, että yliopistossa on tosi tylsää eikä kannata jaksaa opiskella.

622.jpg

Kuulemma he pitivät yhä vihaa toisilleen, Hans & Gabrielle nimittäin... Voi kun ne kasvaisi nopeasti että saadaan ne melkein eroon toisistaan...

623.jpg

Talvi tuli Tähtilaaksoon. Ollaan nyt siis Rusenbergien talossa, harmaa kaunis Evelyn ja Tatu seurasivat kaksosten kasvua... Evelyn hoiti puutarhaansa ulkona :>

624.jpg

Voi miten kaunis lap... siis teini! Heti yliopistolle, ei Hansista mitään kuvaa jaksanut ottaa. Se oli niin... ruma. Ei sais sanoa :D

625.jpg

626.jpg

Valitettavasti ette nähneet Hansin naamaa, mutta tässä kaksoset menivät _eri takseilla_ kohti samaa opinahjoa kuin Fionakin. Pian nähdään, ja nyt siirrytään taas SimCityn yliopistolle -->

627.jpg

No kuitenkin halusitte nähdä sen Hansin, eikös? Tässä on kuva heistä nuorina aikuisina. Ja taas isä jätti heidät yksin!

628.jpg

Toinen kaksosista, se miespuoleinen, taisi vanheta vanhukseksi. No ei sentään, kaksoset eivät vaan suostuneet jättämään toisiaan rauhaan. He joutuvat kuitenkin kestämään toisiaan neljä pitkää vuotta.

629.jpg

630.jpg

Muodonmuutos tapahtui ja molemmat valitsivat itselleen pääaineen. Ja PERIJÄKSI tuli...

...

...

Fiona :)

-----

Ensi osassa luvassa pervoa menoa >D