Sabrinan vuoro päästä kirjoittelemaan :)

 ***

1796261.jpg

Ja nyt sitten selviääkin kaikille miten Tatun kävi. Evelyn onneksi arvasi oikein ja viikatemies antoi Tatun jatkaa elämää maan päällä.

1796266.jpg

Tatu ei onneksi ollut moksiskaan, vaikka melkein kuoli. Sen sijaan hän lähtikin tervehtimään suloista pikku pingviiniä.

1796283.jpg

Niin normaali elämä siis palasi Rusenbergeille, ja Evelyn menikin kokkaamaan iltapalaa perheelleen. ( Ja oikeen hamppareita... Evelyn on tainnut seota 8D )

1796284.jpg

( Anteeks timantist) Ja Tatu tykkäsikin myös katsella kun Eve oli suihkussa...
" Hei Eve, käännys ympäri. Näytät paljon paremmalta siltäpuolelta. " Tatu maanitteli rakastaan.
" Voi että sun kanssas, Tatu! " Eve mutisi, mutta hymyili kuitenkin salaa itsekseen.

1796285.jpg

Ja niin siinä siis kävi, että lisää jälkikasvua oli tulossa... Eve ainakin oli innoissaan. Mutta mitenköhän Tatu...

1796286.jpg

Eve päätti myös kehitellä ruuanlaittotaitoaan paremmaksi, sillä mitäs pienet lapset söisivät jos eivät äidin laittamaa kotiruokaa?

1796288.jpg

Eve tajusi, että ei olisi kuitenkaan kannattanut syödä niin paljon hampurilaisia, ja oli raskaudesta huolimatta kamalaa olla lihava...
" Pakko saada näitä kiloja karsittua... " Hän mietti kompuroidessaan taas ylös juoksumatolta.

1796294.jpg

Eve päätti myös muuttaa tyyliään äitimäisemmäksi.

1796300.jpg 

Tatu taas oli niin lumoutunut kauniista pikku Fionasta, ja vietti mielellään aikaa hänen kanssaan. Tässä olikin juuri Fionan synttärit :) Ja tämän näköinen hänestä siis tuli.

1796306.jpg

Tatu kuitenkin oli sitä mieltä, että tytär olisi sievempi, jos olisi enemmän äitinsä näköinen. Siispä hän veikin Fionan peilin eteen, ja tälläinen pieni sinappikone hän siis on nykyään.

1796311.jpg

Tatu oli kovin isällinen, ja tahtoi, että Fiona osaisi kaiken jo pienestä pitäen. Mutta potalla istuminen oli Fionasta tylsää, kun voisi mielummin vaikka lätsiä vessanpöntössä... Siispä Tatu antoi periksi ja päästi tytön pottapuuhista.

1796314.jpg

Eve parka oli kovin väsynyt raskaudesta, ja nukahti niin välipalaansa. Herääs nyt, niin voit mennä nukkumaan jonnekkin parempaan paikkan, kuten vaikka sänkyyn.

1796331.jpg

Evekään ei kuitenkaan ollut unohtanut äidillistä itseään, ja vietti aikaa myös Fionan kanssa. Varoisit nyt kuitenkin, ettet vielä satuta sitä, kun roikottelet sitä noin...

1796334.jpg

Ja Tatu jatkoikin mielellään Fionan opettamista, ja tässä koitetaankin kaiken aikaa oppia puhumaan :)

1796343.jpg

Tatu oli kuitenkin päättänyt pitää päänsä Fionan pottapuuhien suhteen, ja tälläkertaa Fiona tottelikin isäänsä, ja istui kiltisti potallaan.

1796344.jpg

Evekin päätti edelleen pitää kuntoaan yllä, mutta juoksumaton hän päätti jättää vielä loppuraskauden ajan rauhaan, ja tyytä tankoonsa. Ja tästä saa sitä tanssitaitoakin, hän ajatteli samalla kun lämmitteli.

1796345.jpg

Mutta samassa Evelyn tunsi kovaa kipua alavatsassaan, ja joutui lopettamaan. Synnytys oli nimittäin alkanut, ja kovasti kiljuen, Eve sai kaksoset ulos maailmaan. ( Ja tämä tuli meillekkin ihan yllätyksenä. Ei ollut mitään kaksosia suunnitelmissa... )

1796346.jpg

Ensin syntyi kaunis pieni Gabrielle.

1796351.jpg

Ja heti perään Evelyn (sori Dina korjas kivan pikkuvirheen) saattoikin maailmaan pojan joka sai nimekseen Hans. On muuten kovasti isänsä näköinen.

1796354.jpg

Mutta sitten Evelyn tajusi, että hänestä oli tullut täysiverinen kotiäiti, ja siitäkös hän järkyttyi. Hän lysähti lattialle ja päästi mitä kummallisimpia ääniä. Tatu katsoi vaimoaan, aivan kuin hän olisi hullu, mutta niinhän hän olikin.

1796359.jpg

Kun Tatu tajusi tilanteen vakavuuden, hän juoksi suoraan puhelimelle, ja soitti lääkärin paikalle. Lääkäri ilmestyikin tuota pikaa paikalle, ja koitti saada Eveä järkiinsä. Mutta Eve tyytyi vain katsomaan lääkäriä haista home -ilmeellä.

1796368.jpg

Mutta kun lääkäri vihdoin sai Even järkiinsä, Tatu oli niin riemuissaan uusista pienokaisista, että loikkasi suoraan Even syliin. Eve ei kuitenkaan äskeisen kohtauksen takia tuntunut olevan moksiskaan, vaan antoi Tatun jatkaa riemuitsemista.

1796375.jpg

Tatu meni laittamaan ruokaa, ja kun oli viemässä lautasta pöytään, niin että kaikki saisivat ruokaa, hän tunsi jaloissaan kauheaa kuumotusta...

1796385.jpg

" Apua! Eve! Minä ja Gabrielle palaamme! Tule apuun!" Tatu huusi kurkku suorana. Onneksi Eve tuli ajoissa pelastamaan miehensä.

1796371.jpg

Kun palo vihdoin sammui, Tatu pystyi taas rauhoittumaan. Eve taas mietti, että miten tässä vielä käy, kun Tatu kokoajan meinaa kupsahtaa. Toivotaan, että Tatun huono tuuri olisi jo pikkuhiljaa kääntymässä...

1796396.jpg

Tatu ajatteli, että menen pyydystämään tulikärpäsiä, sillä sen pitäisi ainakin olla turvallista, ja mitään kamalaa tuskin silloin voisikaan tapahtua. Vai voisiko?

1796397.jpg

Kyllä näköjään voi, sillä heti aamun valjettua Rusenbergejen pihaan ajoi ulosottomies, ja vei heiltä vaatekaapin. Eve tietenkin kauhistui, kun tajusi, että hänen kaikki ihanat vaatteensa olivat siellä. Toivotaan, että meidan huono onni kääntyy vielä oikeaksi hyväksi, hän ajatteli itsekseen...